Hundgymmet

Sveriges första riktiga hundgym!

Med vårt gymkort kan du träna din hund hur ofta du vill, nästa när du vill och för en fast månadsavgift. Du bokar och hanterar dina tider själv genom vår internetbokning och sen kör vi!!!

 

Vårt hundgym är till för alla hundar, unga och gamla, tävlingsekipage och familjehundar, yrkeshundar och träningskompisar. Vi finns för dig som vill träna din hund både effektivt och skonsamt, mycket eller lite men framför allt regelbundet. Du har tillgång till simbassäng, vibrationsträning, gymbollar, balansmattor, cavaletti och andra träningsredskap. Allt som behövs för att komma i form eller behålla formen. Det finns alltid personal på plats som hjälper dig att nå era mål!

 

I gymmet finns:

  • Hundpool
  • Vibrationplatta (utformad för hundar)
  • Balansredskap
  • Vikter - för ökad belastning
  • Gummiband
  • Cavaletti
  • Utrustning för rörelseövningar.

 

Betalningen sker genom autogiro den 28 var månad och du väljer själv vilken nivå du vill träna på. Från 750 kr/månad.

Vid tecknande av medlemskap tillkommer en engångsavgift på 300 kr.

 

Medlemskapet är utan bindningstid. Du har en uppsägningstid om 3 månader. Läs våra allmänna vilkor här.

 

Guldkort

 

Som guldmedlem får du simträna, vibrationsträna samt träna i gymmet så ofta du vill. Vi finns alltid till hands och hjälper dig med sim- och vibrationsträningen för bästa resultat. Som Guldmedlem har du också förhandstur på föreläsningar och kurser, du får unika erbjudanden och rabatter på våra kurser och aktiviteter.

 

Pris: 1200 kr/mån

Simkort

 

Med detta kort kan du simträna din hund hur ofta du vill.

 

Pris: 750 kr/mån

Bra att veta!

 

Vid misstanke om skada, smärta eller stelhet rekommenderar vi att ni bokar en undersökning. Då går vi grundligt igenom hunden och kan därefter ge er träningsråd för förbättring! Vi rekommenderar också att du läser "Att ligga steget före".

 

Schamponering, kloklippning, massage, stretching, undersökningar och andra tjänster bokas separat och ingår inte i månadskorten. För priser och annan info läs här.

Sveriges första!!!