tors 12 nov. | Webinar

Balansträning för ryggproblem

Här kan du lära dig hur du effektivt och med enkla medel kan träna för en bättre rygghälsa.
Registrering är stängd
Balansträning för ryggproblem

Tid och plats

12 nov. 2020 19:00 – 21:00 CET
Webinar

Om evenemanget

Alla hundar har en rygg med 7 halskotor, 13 bröstkotor, 7 ländkotor och korskotor (okej, det finns vissa undantag). Vissa hundar har lång rygg, vissa hundar är stora, vissa hundar arbetar hårt och många hundar har ryggproblem. Oavsett ras, storlek och ålder. 

Ryggproblemen kan vara allt från muskelspänningar till skelettskador, artroser och diskbråck. Det kan också vara en bukoperation eller en skada/ artros i ett bens som orsakar ryggproblem. 

Oavsett vad, så behöver alla hundar en stark rygg och bål för att klara sig bra. Då minskar ofta smärtan i ryggen, de får också bättre koordination och balanas, kroppskännedomen ökar och vi kan även se en förbättrad kondition när vi förbättrar bålmuskulaturen.

Denna kurs kommer att ge dig bra, effektiva och enkla övningar att hemma. Vi vill att alla ska kunna träna sin hund, skonsamt och effektivt. 

Balansträning är ett roligt sätt att umgås med sin hund, möjligheterna är oändliga och alla hundar tycker att det är kul.

För att vara med behöver du en dator eller smart telefon med kamera och mic, internet uppkoppling och en hund. Har du en balansdyna eller liknande hemma är det bra att ha den redo. Annars går det bra att använda en stabilare soffkudde, luftmadrass eller liknande.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Balansträning för ryggproblem
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang