top of page

Malin, Nett, Link & Impa

Malin Sigrén är uppvuxen med ett flertal oilka hundar och en kennel med uppfödning av rasen Border terrier. Hon har tränat hund i ungefär 15 år och testat på de allra mesta inom hund. Är instruktör och driver företaget Sigréns Hundtjänster.

Malin tävlar aktivt med sina hundar Nett och Link som hon nått stora framgångar med de senaste åren. Nett är en 4 årig blandning mellan Border collie/Australian Shepherd. Hon är som en Border collie både i kropp och knopp. En riktig arbetsnarkoman som tar sig an alla utmaningar med största glädje och engagemang! Nett tränar och tävlar inom lydnad, rallylydnad, nose work, freestyle/htm, viltspår, drag och vallning, en riktig allround hund kort sagt.  
I sommar ska Nett delta på SM i rallylydnad, Lag-SM i rallylydnad och U-SM.

Link är en 5 årig Australian Shepherd med mycket motor och arbetsvilja, han ger alltid 110% oavsett vad vi gör. Link skolades om från agilityhund till lydnad och rallylydnad hösten 2017 och har under våren tagit sig från nybörjarklass till mästarklass i rallylydnad. Även Link kommer att delta på Lag-SM och U-SM.

Malin brinner för grundträning och att hennes hundar ska vara så välutbildade som möjligt för att kunna göra sitt bästa och ge allt på banorna. Hon sätter stor vikt vid att hundarna ska hålla för den hårda träning de utsätts för, därför är Malin väldigt noggrann med hundarnas motion och fysträning. Lika mycket lägger hon på friskvård för att veta att hundarnas kroppar får de bästa förutsättningarna att hålla i längden!

SM 2017.jpg
Nett_tävling.jpg
@sigrenshundtjanster
@teampowerpaws
bottom of page