top of page

Pulserande ElektroMagnetsik Field

PEMF kända effekter
  • Antiinflammatoriskt

  • Avslappnade

  • Påskyndar läkning

  • Påskyndar återhämtning

  • Smärtlindrande

Vad tyckte vår testpanel?

Vi hade totalt 8 hundar med i testpanelen.

 

De allra flesta hundarna gillade mattan. De låg och njöt medans mattan gjorde sitt jobb. Några tuggade på ben, andra passade på att vila lite.

Bäst resultat fick vi på de muskulära spänningarna. Så även om inte alla ledbesvär lindrades blev rörelsen friare och musklerna mjukare.

Den hund som fick allra best resultat var den som helt och hållet led av muskelbesvär. Där såg vi en tydlig förbättring i både smärtbild, rörelser, löpsteg, humör och kroppshållning.

Jag vill avsluta med ett stort tack till alla er som tog er tid och ställde upp som testpiloter.

Vad är Pulserande Elektromagnetiskt Fält terapi?

Magnetism är en fundamental kraft som är essentiell för allt liv på jorden. Vår madrass med Pulserade Elektromagnetiskt Fält kickstartar och accelererar den normala cellulära reaktionen.

Celler innehåller elektriskt laddade partiklar, joner, som styr alla cellulära processer.

Är kroppen under stress, tex vid sjukdom, skada, inflammation, hög belastning, åldrande osv, påverkas cellmembranet negativt. Vilket innebär att cellmembranet förlorar sin förmåga att effektivt transporterar joner in och ut ur cellen.

 

När hunden ligger på den elektromagnetiska bädden skapas en reaktion i kroppen som aktiverar jonerna och cellmembranet till aktion. Detta leder till en ökad cellulär kommunikation och cirkulation vilket kan leda till minskad inflammation och smärta och påskynda läkningsprocesser.

Varför kallas det PULSERANDE elektromagnetisk fält- terapi?

Det mest effektiva sättet att signalera till cellerna är genom en serie av magnetiska pulser i rätt frekvens och våglängd. Systemet genererar den frekvens och våglängd som är den mest biologiskt effektiva. Detta gör att vi får en ökad cellulär cirkulation och därmed de positiva effekterna av behandlingen.

PMEF penetrerar genom leder och muskulatur. Styrkan i magnetfältet påverkas inte av hud, päls eller annan vävnad.

 

Hur går det till?

Behandlingen tar 30 min och är helt smärtfri. Hunden ligger på madrassen under hela behandlingen. Du som ägare kan sitta bredvid, men vi rekommenderar dig att lägga kreditkort, bilnycklar och mobiltelefon en bit bort.

Ta med en bok, passa på att jobba eller läs någon av våra tidningar. Är vi på plats bjuder vi gärna på en kopp te eller kaffe under tiden.

 

Du kan boka denna behandling tillsammans med mig eller under självsim.

jänta PEMF.jpg
Priser

110 kr / gång

800 kr för 10 ggr kort 

Testpilot 800 kr. Gäller tom 31 oktober 2020

bottom of page