Om oss

Vi som jobbar här är utbildad hundfysioterapeut och jobbar i samarbete med veterinärer runt om i landet.
För att du som hundägare inte ska fastna i långa behandlingsperioder är det viktigt för oss att söka orsaken till problemet.
Tillsammans med dig lägger vi upp en träningsplan som passar både dig och din hund.

Kärnan är vår pool. Här simmar hundarna av olika anledningar med goda resultat. Vattnet är tempererat till ca 25 grader för att det ska vara varmt och skönt för stela leder och muskler.

För oss är hundens språk och välbefinnande en viktig faktor. Det är viktigt att kunna tyda hundens signaler för att samarbetet ska bli så bra som möjligt. Det är också viktigt att hundarna inte utsätts för hög stress eller att de blir pressade för mycket i nya situationer. Därför strävar jag efter att alla besök sker i lugn och ro där hundarna får tid att undersöka lokalen och bekanta sig med mig och miljön.

Målsättning
Vi strävar efter att träna lugnt och sansat utan för mycket stresspåslag och avslutar gärna träningspasset med en trevlig stund på vibrationsplattan eller med ett litet godissök.

Resultat
Förutom mental trivsel så jobbar vi med att nå de bästa resultat vi kan. Utifrån dig som djurägare och dina förutsättningar kombinerat med din hunds förutsättningar lägger vi upp en träning som passar er. Tillsammans når vi de mål du sätter!

Frida Lundin

2008 startade jag mitt företag i liten skala och i februari 2009 bildades Åre HundRehab. Sedan dess har jag jobbat med rehabiltering och friskvård av hundar på heltid.

 
Jag är från början utbildad genom Svensk Terapeut Utbildning 2008 och har sedan dess fortsatt att utbilda mig inom ämnet rehabilitering och friskvård för hund. Det finns alltid nytt att lära!
 

När jag inte står med armarna i poolen utbildar jag för Svenska Fysioterapiskolan och har olika kurser och föreläsningar om hundens fysik och hälsa runt om i landet. Jag är också engagerad i styrelsen för Sveriges Hundföretagare.

Fritiden spenderar jag helst med min två- och fyrbenta familj och gärna på fjället. Hunden heter Niak och är av rasen Vorsthe.

Jessica Cerny

Jag är utbildad Canineopat/ hundfysioterapeut samt är utbildad djurvårdare på nivå 2. 

Jag kommer ursprungligen från XXX och har de senaste åren levt i Sandviken. Nu har vi äntligen hittat hem i Jämtland.

Jag har både två och fyrbenta i min familj och älskar när jag kan stå på släden bakom mina 9 huskeys.

Handelshuset i Såå

Såå 406

837 97 Åre

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Tel: 0760-400 665

© 2018 by Åre HundRehab AB.