top of page

När du vill

|

Online

Träna med balansdisk

Har du en balansdisk hemma? Behöver du inspiration, kanske har du glömt hur du skulle göra eller så behöver du kanske få en liten repetition och bekräftelse på att det du gör är rätt?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Träna med balansdisk
Träna med balansdisk

Tid och plats

När du vill

Online

Om evenemanget

Den här timmen är för dig som är intressard av träning på balansdisk. Du kan träna i lugn miljö hemma och träningen passar alla hundar.

Kursen passar alla hundar. Unga, gamla, stora, små, friska och sjuka. Hundar som jobbar med jakt, agility, lydnad, spår mm.

Du behöver ha en, eller fler balansdiskar, en hund och godis.

Behöver du komplettera med en balansdisk kan jag varmt rekommendera att besöka Gula Rehabs hemsida. Jag bifogar en länk till min favoritdisk, men kika gärna runt på deras övriga sortiment. Har du en lite hund kanske en mindre disk passar dig bättre. Hör i så fall av dig, så hjälper jag dig gärna att hitta en som passar.

https://gulare.com/disco-sport-1-pack

Du kan också svänga förbi mig i Åre, så hittar vi en disk i vårt sortiment som passar.

Under timmen kommer vi att prova olika övningar, prata om syftet och få en förståelse för hur du kan få en trygg och givande progression i din träning.

Se kursen när du vill, hur många gånger du vill! Kan du inte vara med den 13 september skickar vi inspelningen till dig i efterhand. Kursen kommer att finnas tillgänglig under ett år.

Biljetter

  • Träning med balansdisk

    199,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page