top of page

Det om att bli gammal

Blogginlägg från 10 april 2013


Att åldras är en naturlig del av livet och det är ofta nu vi verkligen får betalt för alla timmar vi lagt ner på regniga lydnadskurser. Det är nu vi kan se vår fyrbenta vän i ögonen och känna bandet och visheten. Hjärtat fylls av kärlek. Nu möts vi av en blick full av vishet och förståelse och det är nu hundägandet är ett sant nöje.


Självklart bjuder valpen och unghunden på mycket skratt, kärlek och glädje. Hur många gånger har man inte gått på promenad och skrattat åt alla tokigheter som den yngre hunden bjuder på? Men det får jag skriva om vid ett annat tillfälle,  denna gång handlar det om den äldre hunden!


Att räknas som senior behöver inte betyda att hunden är inne på sitt sista år. Det kan betyda flera år till av glädje och vänskap!


Välkommen till vår seniorgrupp!

Vi vill slå ett slag för de äldre hundarna. Det tycker vi att de är värda. Efter alla år och allt slit på fjället, i skogen och i skidspåret så tycker vi att de nu förtjänar lite extra kärlek och omvårdnad!

Läs med på vår sida bara för seniorer och som seniorer räknar vi hundar över 8 år*. Kika in här


Gemensamma aktiviteter

Vi vill samla de äldre hundarna i Åre och tillsammans med likasinnade göra anpassade aktiviteter. Vi har regelbundet träffar där hundarna får möjlighet att umgås. Vi fikar, går spännande promenader och annat anpassat för äldre hundar.


Nästa träff är den 4 juli. En spännande upptäckspromenad som avslutas med korvgrillning. 

Pris 175 kr + korv och dricka.

Bjud med en gammal kompis och anmäl er till frida@arehundrehab.se

På hemsidan hittar du också lite tips och trix på hur du kan hålla vovven i form och göra åldrandet smidigare. Man behöver inte vara stel och ovillig bara för att man är gammal!

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page